Biddle nieuwe hoofdsponsor survivalrun Kootstertille

Biddle nieuwe hoofdsponsor survivalrun KootstertilleBiddle is de nieuwe hoofdsponsor van de survivalrun Kootstertille. Voor minimaal drie jaar verbindt Biddle haar naam aan deze run. De survivalrun op en rond het Prinses Margrietkanaal is al jaren een begrip in Nederland en heeft met vele NK’s een gevestigde naam verworven binnen de survivalsport. Klimaat-specialist Biddle is in het midden van het survivalrun gebied gevestigd. Vanwege deze unieke locatie en de met de survivalrun verbonden regionale bekend-heid gaat Biddle de samenwerking aan met de Stichting Survival Kootstertille (SSK). Afgelopen week tekenden directeur Wiebe de Vries van Biddle bv samen met voorzitter Theo Posthumus en Hendrik Dijkstra van de SSK het sponsorcontract.

Passende samenwerking
Met de samenwerking zijn de heren zeer content. “We willen ons regionaal gezien meer laten zien en de Biddle Survivalrun is hier een uitstekend medium voor”, aldus dhr. De Vries van Biddle, “en daarnaast ligt ons hart bij deze toch wel fysiek intensieve duursport en zo kunnen wij uitstekend de diverse belangen combineren.” Dhr. Posthumus van de SSK is blij met een partij als Biddle: “Het vinden van een nieuwe hoofdsponsor is niet zo gemakkelijk en  op deze manier kunnen wij de komende jaren de kwaliteit van de survivalrun waarborgen.”

Biddle survivalrun
Op zondag 11 maart 2012 vindt de Biddle Survivalrun plaats. Iedereen kan zich vanaf 1 januari 2012 inschrijven voor dit evenement. Voor zowel jeugd als volwassenen, geoefende en recreatieve sporters is plaats. Het absolute hoogtepunt tijdens dit evenement is het NK JSC (Jeugd Survival Circuit).

Biddle bv is producent en leverancier van divers klimaatapparatuur, waarbij luchtgordijnen boven open deuren het meest bekend zijn. Internationaal en nationaal gezien is Biddle een bekend merk binnen de klimaatbranche. Met het sponsorschap wil Biddle haar naam en producten in deze regio meer onder de aandacht brengen.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.