Nieuwe SensAir: revolutionaire klimaatscheiding

Met de introductie van het SensAir comfort-luchtgordijn zet Biddle opnieuw de standaard in klimaatscheiding. Nog nooit is een dergelijke mate van comfort en energiezuinigheid gerealiseerd, terwijl de deuren uitnodigend openstaan. De SensAir omvat alle kennis die Biddle in de afgelopen 60 jaar heeft opgedaan. Dit nieuwe luchtgordijn is de opvolger van het gerenommeerde CA2 comfort-luchtgordijn en is qua energiebesparing, comfort, design en geluid een aanwinst boven elke deuropening.

Auto-actieve regeling
De SensAir bevat de nieuwe auto-actieve regeling. Deze regeling past automatisch op basis van actuele, correcte informatie over de binnen- en buitentemperatuur in de deuropening continu de luchtsnelheid en warmte van de SensAir aan, waardoor het toestel altijd correct functioneert. De nieuwe gepatenteerde i-sense infrarood technologie verzamelt deze temperatuurwaarden door de omgeving rondom de deuropening zorgvuldig te scannen. Een constant, optimaal en energiezuinig binnenklimaat is het resultaat, zonder dat de gebruiker hier iets voor hoeft te doen.

Voor elk regelsysteem
De SensAir bevat standaard het gebruiksvriendelijke b-touch bedieningspaneel voor het lokaal wijzigen van comfort instellingen. Voor centrale aansturing is het mogelijk gebruik te maken van een standaard geïntegreerd Modbus protocol. Ook is het mogelijk de SensAir op afstand te monitoren via de b-connect. Hierbij worden de prestaties van de SensAir op het gebied van energieverbruik en comfort in kaart gebracht.

Klantspecifiek design
De SensAir is een geruisloze aanwinst voor het interieur door het lage geluidsniveau. Daarnaast heeft Biddle de SensAir voorzien van een nieuw design . De slanke vormen en de vooruitstrevende uitstraling zorgen ervoor dat de SensAir een aanwinst is voor elke winkelomgeving. Het is mogelijk de zijkappen door middel van uitneembare inlays klantspecifiek te stylen qua kleur en logo.

En nog meer …
De SensAir is geschikt voor diverse verwarmingsbronnen, zoals water, elektrisch, ambient, DX en hybride. De energiezuinige hybride variant is nieuw en maakt eerst maximaal gebruik van restwarmte. De SensAir is geschikt voor deurhoogten van 2,0 tot 4,0 m en biedt zo een oplossing voor elke deursituatie. Met de introductie van het nieuwe SensAir comfort luchtgordijn zet Biddle een grote stap voorwaarts op het gebied van klimaatscheidingseffectiviteit en regelingen.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.