Vernieuwde CA2 vooruitstrevend groen en comfortabel

Biddle heeft al haar ervaring in de ontwikkeling van het nieuwe CA2-luchtgordijn gestopt met als doel het meest energiezuinige en gebruiksvriendelijke luchtgordijn op de markt te brengen. Model CA2 is de opvolger van het succesvolle comfort-luchtgordijn, model CA.

Volautomatisch, energiezuinig luchtgordijn
Het geavanceerde luchtgordijn, model CA2, wordt standaard geleverd met de volledig automatische CHIPS-regeling. De in het toestel geïntegreerde CHIPS-technologie kiest continu, onder alle omstandigheden, automatisch de juiste instelling van het luchtgordijn. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van het bewezen scheidingsrendement van max. 94%. Daarnaast kan de energiebesparing oplopen tot 75% ten opzichte van een conventioneel luchtgordijn.

Hoog rendement batterij
Model CA2 kan op elke mogelijke installatie worden aangesloten, doordat het standaard is voorzien van een laagwatertemperatuur batterij. Hierdoor werkt het toestel optimaal bij elk watertraject vanaf 45/35 ºC, waarbij het ingebouwde 3-weg ventiel de juiste uitblaastemperatuur garandeert.

Touchscreen bedieningspaneel
De CA2 is uitgerust met een nieuw bedieningspaneel: de b-touch. Via het overzichtelijke touchscreen is het zeer eenvoudig om door de diverse menu’s te navigeren. Voor de juiste instelling van de CA2 hoeven slechts een aantal instellingen in het voorgeprogrammeerde stappenplan ingevuld te worden. Dit is in een mum van tijd klaar. De CA2 regelt daarna alles automatisch. Al naar gelang de situatie kan de gebruiker handmatig instellingen wijzigen, zoals het verhogen of verlagen van de ruimtetemperatuur.

Subtiele design aanpassingen
Zo groot de veranderingen in het toestel zijn, zo onopvallend zijn de aanpassingen aan de buitenkant. De CA2 wordt vanaf nu standaard geleverd in verkeerswit: RAL 9016. Daarnaast zijn de lamellen in het aanzuigrooster afgerond, waardoor het luchtgordijn een frisse en trendy uitstraling heeft.

Biddle: klimaatoplossingen op maat
Al meer dan 50 jaar blinkt Biddle uit in klimaatoplossingen op maat. Biddle is specialist op het gebied van klimaatscheiding en klimaatbeheersing. Naast comfort-luchtgordijnen behoren ook luchtgordijnen voor de industrie, cassette units, luchtverwarmer en ventilatorconvectoren tot het productenpakket van Biddle. Nieuwsgierig? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop, zij beantwoorden graag uw vragen.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.