Oplossingen voor klimaatscheiding voor distributiecentra

Snel en veilig transport is voor logistieke centra van groot belang, omdat daardoor de productiviteit aanzienlijk stijgt. Het openen van alle deuren tussen zowel binnen en buiten als naar koelruimten en vrieshuizen toe, draagt bij aan een snel transport, maar levert zonder goede klimaatscheiding oncomfortabele werkomstandigheden en/of gevaarlijke situaties op. Daarnaast gaat door de luchtverplaatsing tussen de twee ruimten koude of warmte verloren, waardoor de energiekosten stijgen.

Klimaatscheiding naar koelruimten en vrieshuizen
Met industrie of vrieshuis luchtgordijnen boven de deuropening wordt een optimale klimaatscheiding gecreëerd. Biddle's klimaatoplossingen voorkomen mist- en ijsvorming in vrieshuizen aanzienlijk, wat zorgt voor een veilig transport. Door gebruik te maken van restwarmte van de koelinstallaties, wordt daarnaast optimaal op duurzaamheid ingespeeld.

Bewijs door onderzoek
Ondersteund door uitgebreid onderzoek zoals praktijkmetingen, monitoring, thermografische analyses en berekeningen, worden de klimaatscheiding en de bijbehorende voordelen voor u in kaart gebracht.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.